Aktuelt

Skolen samarbeider med Sørum Frivilligsentral

Kan du tenke deg å være natteravn?   

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.    

Busstreiken er over - skoledagen går som normalt etter høstferien

Før høstferien hadde skolen digital undervisning grunnet busstreik. Nå har partene kommet til enighet, og bussene går. Mandag etter høstferien blir det ordinær undervisning etter timeplanen, og vi er glade for å ønske alle elevene velkommen tilbake til skolen igjen.  

Vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennelse

Elever på Vg1 vil i uke 45 og 46 få mulighet til vaksinering.     

Digital undervisning fortsetter

På grunn av busstreiken skal ikke elevene møte på skolen, det holdes digital opplæring på Teams. Alle elever må logge seg på Teams og følge undervisningen i henhold til timeplanen.  Hvis streiken avblåses skal ordinær undervisning gjenopptas. Det blir sendt ut beskjed til elevene når de skal komme tilbake til skolen. Tilrettelagt opplæring (TO) liten gruppe kommer på skolen som vanlig     

Rykter i sosiale medier

Etter grundige undersøkelser har politiet konkludert med at det ikke er fremsatt trusler mot Sørumsand videregående skole. Denne uken har det blitt spredt rykter på sosiale medier om skoleskyting på skolen.      

Møte med foresatte 15., 16. og 17. september

Det blir møter med foresatte i uke 38 på følgende datoer: Tirs. 15. sept. -  Vg1 Ons. 16. sept.-  Vg2 Tors. 17. sept.-  Vg3 og TO/Tilrettelagt opplæring Alle møtene starter kl 18:30    

Elever fra MK streamet konfirmasjonsgudstjeneste

På denne måten kunne flere familiemedlemmer få med seg den store dagen.

Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvernet kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra det sentrale folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien.  

Til toppen