Digital undervisning fortsetter

På grunn av busstreiken skal ikke elevene møte på skolen, det holdes digital opplæring på Teams.
Alle elever må logge seg på Teams og følge undervisningen i henhold til timeplanen.

Hvis streiken avblåses skal ordinær undervisning gjenopptas. Det blir sendt ut beskjed til elevene når de skal komme tilbake til skolen.

Tilrettelagt opplæring (TO) liten gruppe kommer på skolen som vanlig

Tre ungdommer går mot rød buss - Klikk for stort bilde Christian Berset/Studio CB

Ruter informerer

• Ingen busser i Ruters område vil kjøre.
  • Spesialskyss med minibuss og taxi på Romerike går som normalt, det gjelder også servicelinjer og bestillingstransport..
    • Konsentra har kontaktopplysninger til alle berørte brukere av spesialskyss, og vil ved behov sende ut SMS til disse.

Ruter opplyser at det ved en streik ikke er mulig å utvide tilbudet på skoleskyss. Reiseplanleggeren blir ikke oppdatert i forbindelse med streiken, og reiseforslag som inneholder buss eller båt vil derfor ikke være korrekte. Trikk, T-bane tog og båt skal etter planen kjøre som normalt.

Ruter gjør oppmerksom på at det kan bli mange reisende med trikk, T-bane, tog og båt, noe som vil kunne medføre at Ruter ikke kan overholde anbefalinger om avstand i veilederne om smittevern.